Waarom SKO?

Ruimte voor jou

Je bent leerkracht of wilt dat worden. Waar ga je aan het werk? De ene school is de andere niet. Bij SKO krijg je ruimte in je werk. Om oplossingen te vinden, beleid vorm te geven en vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen. Alles gericht op kinderen laten leren. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met leuke collega’s en met goede ondersteuning. Dit is wat wij jou verder te bieden hebben.

Ruimte voor jou

Ruimte om te doen

Op scholen van SKO krijg je ruimte voor je vak. Wij dagen je uit om vernieuwingen in de praktijk te brengen en samen met je collega’s de handen uit de mouwen te steken. Wij waarderen je vakmanschap. Daar word je in gezien en gesteund.

Ruimte om je te ontwikkelen

Wij waarderen je vakmanschap en helpen je om dat te blijven ontwikkelen. Via onze Akke & Demi bijvoorbeeld, maar ook op vele andere manieren.

Ruimte om te ontwerpen

Ook voor het ontwerpen van beleid en van nieuwe, innovatieve ideeën doen we een beroep op jou. Als leerkracht kun jij immeers het beste beoordelen wat goed is voor het leren van leerlingen.

Ruimte om door te groeien

Als je al de nodige meters hebt gemaakt, bieden wij de mogelijkheid om interim-leerkrachtspecialist te worden. Of ILS, zoals wij dat noemen. Als ILS werk je nog steeds voor de klas, maar draag je daarnaast bij aan de onderwijskwaliteit in speciale projecten op schoolniveau. Uiteraard hoort daar een passend salaris (L12) bij.

Ruimte om te kiezen

SKO bestaat uit 28 basisscholen in de regio Flevoland en Veluwe. Alle scholen werken vanuit een katholieke grondslag, maar variëren qua onderwijskundige identiteit, omvang, omgeving en leerlingenpopulatie. Er is altijd een school die bij jou past. Er is altijd een school bij jou in de buurt. Er is altijd wel werk waar jij voor wilt gaan.

Ruimte om te leven

Als je werkt in onze regio, dan wil je er vast ook wonen. En hier wonen is heerlijk. Of je nu houdt van de ruimte van de polder of de charme van de Veluwe, er zijn voldoende betaalbare woningen beschikbaar.

Ik ben:
blue-2 blue-hor-1

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten? Of wil je een afspraak maken om te komen kijken op een van onze scholen? Neem contact met ons op!

Ruimte voor extra’s

Kies je voor SKO, dan kiezen wij voor jou. Dat betekent ook dat wij graag een goede werkgever voor je zijn. Wij bieden je bijvoorbeeld een tegemoetkoming in de kosten van bedrijfsfitness, een gratis cultureel abonnement en de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende collectieve verzekeringen (met korting). Ook hebben we een uitgebreide werkkostenregeling met onder meer een fietsenplan en de mogelijkheid tot het uitruilen van reiskosten en de vakbondscontributie.

Meer over SKO

SKO is een scholengroep voor katholiek primair onderwijs met 28 scholen, verspreid over Flevoland en de Veluwe. De scholen hebben hun eigen onderwijskundige identiteit, maar werken samen vanuit een katholieke levensbeschouwing. Alle scholen binnen de stichting staan voor eigentijds kwaliteitsonderwijs met oog voor de leerbehoeften van kinderen. De scholen ontwerpen een veilig pedagogisch en uitdagend didactisch klimaat waarin kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en echt te kunnen leren.

Copyright 2020 - Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland & Veluwe