SKO zoekt

deelnemers aan een nieuw leerwerktraject

SKO zoekt leerkrachten met durf en daadkracht. Ook als je nog niet over het vereiste diploma beschikt, ontmoeten we je graag. Heb je een vluchtelingenachtergrond en wil je werken in het onderwijs? Misschien is dit nieuwe leerwerktraject van het UAF, Flevowijs (samenwerking tussen scholen in Flevoland) en Hogeschool Windesheim dan iets voor jou! Je doet eerst een leerwerktraject en krijgt daarna de kans om door te gaan met een tweejarige zij-instroomopleiding tot leraar voor het primair onderwijs (pabo) of het voortgezet onderwijs (exacte vakken en Engels). Dat klinkt goed!

Wat houdt het in?

Je hebt twee dagen per week les bij Hogeschool Windesheim in Almere. Daarnaast loop je twee dagen per week stage op één van de scholen die bij Flevowijs zijn aangesloten. Het leerwerktraject duurt van maart 2020 tot juli 2021. Tijdens dit jaar krijg je goede begeleiding van het UAF en van de Hogeschool Windesheim voor het lesprogramma en van Flevowijs tijdens je stage.

Waarom is dit een unieke kans?

Omdat je wordt voorbereid op de zij-instroomopleiding tot leerkracht in het primair onderwijs (pabo) of docent in het voortgezet onderwijs. Met deze voorbereiding vergroot je jouw kansen om toegelaten te worden voor de zij-instroomopleiding. Daarnaast is het doel dat je na jouw stage mag blijven op je stageschool met een betaalde arbeidsovereenkomst. Wie weet heb je straks een betaalde baan!

blue-2 blue-hor-1

Wil je meer weten?

Download de flyer voor meer informatie en neem met vragen gerust contact op met Esther Luiting van Flevowijs via de button hieronder.

Informatiebijeenkomsten

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst op donderdag 30 januari 2020 van 15:00 tot 17:30 uur in Almere. Mail naar contact@flevowijs.nl met als titel van jouw mail ‘aanmelding informatiebijeenkomst Flevowijs’. Doe dit uiterlijk 24 januari. Als we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je een bevestiging met meer informatie over de bijeenkomst en het adres.

Stuur bij je aanmelding de volgende informatie mee:

  • Je naam, email, geboortedatum, telefoonnummer, woonplaats en huidige taalniveau + bewijs hiervan.
  • Kopie verblijfsvergunning op basis van asiel.
  • Kopie diplomawaardering van je opleiding in het land van herkomst.
  • Heb je al ervaring in het onderwijs? Zo ja, welke?
  • Ben je aangemeld bij het UAF? Zo ja, wat is je referentienummer?
Copyright 2020 - Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland & Veluwe