Vacatures

Onderwijsassistent

SKO zoekt onderwijsassistenten met durf en daadkracht. Bekijk hier onze actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij leren je graag kennen!

Aan de slag bij SKO

Werk je bij SKO, dan krijg je ruimte in je werk. Om oplossingen te vinden, beleid vorm te geven en vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen. Alles gericht op kinderen laten leren. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met leuke collega’s en met goede ondersteuning. Op deze website lees je wat SKO verder te bieden heeft.

blue-2 blue-hor-1

Meer weten?

Heb je vragen over onze vacatures? Neem dan contact op met een van onze hr-adviseurs, Kim Verkerk en Sophia Kroon. Ook als je eerst een keer wilt meelopen op een school, kun je ons het contactformulier sturen. Wij kijken ernaar uit van je te horen.

3 vacatures voor Onderwijsassistent

KBS De Duinvlinder in Almere-Poort is per 1 april op zoek naar nieuwe leerkrachten en/of onderwijsassistenten in verband met het opstarten van een nieuwe groep binnen de onderbouwunit (groep 1 t/m 3). Past dit bij jou? Dub niet, maar solliciteer direct!

Waarom past De Duinvlinder bij jou?

 • Omdat je erin gelooft dat door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs het zelfvertrouwen van het kind wordt vergroot en het kind daarmee het beste uit zichzelf kan halen.
 • Omdat de rol van mentor je goed past en je hierdoor bijdraagt aan een stimulerende, creatieve en probleemoplossende manier van leren.
 • Omdat je er net als wij in gelooft dat flexibele werktijden (buiten schooltijden) ook in het onderwijs mogelijk zijn.
 • Omdat vernieuwend unitonderwijs je aanspreekt.
 • Omdat je een team zoekt dat altijd voor elkaar klaar staat.

Wat vragen wij?

Wij zijn een integraal kind centrum (IKC) en werken middels unitonderwijs. Daarnaast bieden wij vernieuwend onderwijs, waar de leerbehoeften van het kind centraal staan, waar je ruimte hebt om mee te denken, om zo de kwaliteit van het onderwijs naar een steeds hoger niveau te brengen. Om te leren en te durven ondervinden hoe het is om kritisch en daadkrachtig en vooral jezelf te mogen zijn. Wij zoeken dus leerkrachten met lef en daadkracht!

Meer weten?

Zowel leerkrachten als onderwijsassistenten worden uitgenodigd om te reageren. Voor onderwijsassistenten geldt een tijdelijke aanstelling van 1 april tot 1 augustus. Voor leerkrachten hebben we een vaste aanstelling beschikbaar. Werktijdfactor is in overleg, maar onze voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is.

Heb je verder nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de directie  van De Duinvlinder, Marijke Tromp of Michelle Petrus (tel.: 036-7676006). Voor meer informatie kun je natuurlijk ook op de website van De Duinvlinder terecht

FTE
1 fte
Ingangsdatum
1 april 2020
Sluitingsdatum
15 maart 2020
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

KBS De Kring is een katholieke school in Lelystad. Op De Kring bieden we alle kinderen de plek om kind te zijn en om zich op een eigen wijze te ontwikkelen; Door ze vertrouwen te geven en te betrekken bij hun eigen ontwikkeling om zo gezamenlijke en individuele doelen te behalen.

Wij zoeken per 1 maart een onderwijsassistent voor de onderbouw (groep 1 t/m 3).

Wat bieden wij?

 • Een werkomgeving waarin werkplezier, gebruikmaken van elkaars talenten en gezamenlijkheid voorop staan;
 • Een jong & dynamisch team dat bestaat uit mannen en vrouwen;
 • Ondersteuning door onze intern begeleiders, leerkrachten en andere onderwijsassistenten;
 • Kans op ontwikkeling via onze eigen SKO AkkeDemi
 • Een tijdelijke aanstelling van wtf 0,5 tot aan de zomervakantie, met mogelijk verlenging na de zomervakantie; Het liefst 5 ochtenden, maar dagen zijn bespreekbaar.

Wat vragen wij?

 • Je hebt ervaring als onderwijsassistent en werkt graag met kleine groepjes kinderen;
 • Je hebt affiniteit met het jonge kind (groep 1 t/m 3);
 • Je ziet het werken met zorgleerlingen als een uitdaging die je graag wilt aangaan.

Wie zijn wij?

KBS De Kring is een grote basisschool van ongeveer 400 leerlingen in 16 groepen. Er heerst een open cultuur op de school, waarin samenwerken aan een veilig leefklimaat de basis is voor onze schoolorganisatie. De school is de laatste jaren enorm gegroeid, maar heeft dit schooljaar zijn maximum van 16 groepen bereikt. We moeten hierdoor noodzakelijk werken met een wachtlijst, mede omdat de school erg goed bekend staat in Lelystad. De school heeft een ontwikkeling ingezet richting het werken met talenten van het hele team en die van de leerlingen.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de directeur van De Kring, Rolf Tuinman (mail: r.tuinman@dekring.net, telefoon: 0320-228060) Voor meer informatie kun je natuurlijk ook op de website van De Kring terecht.

FTE
0,5 fte
Ingangsdatum
1 maart 2020
Sluitingsdatum
21 februari 2020
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Voor de bovenbouw (drie groepen 7/8) zoekt KBS De Toermalijn, een leuke Jenaplanschool in Lelystad, een gedreven en enthousiaste onderwijsassistent voor 3 dagen. Past dit bij jou? Twijfel niet en solliciteer direct!

Wat bieden wij?

 • Een team met teamspirit;
 • Ondersteuning door de aanwezige collega’s;
 • Een dynamische school waar het goed toeven is.
 • Een tijdelijke dienstverband tot 3 juli 2020, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO-opleiding SPW4 of Onderwijsassistent;
 • Je bent betrokken bij en voelt je gedreven om te werken met het oudere kind;
 • Je beschikt over uitstekende didactische en pedagogische vaardigheden;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig in het contact met leerlingen, ouders en collega’s;
 • Daadkrachtige persoonlijkheid, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding;
 • Wanneer je bij ons komt werken vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
 • Kennis over het Jenaplan-onderwijs is een pre.

Wie zijn wij?

KBS De Toermalijn staat bekend om het sociaal veilige klimaat, waar de ontwikkeling van het individuele kind centraal staat. Hier wordt aan gewerkt met een jong en dynamisch team van circa 35 mensen. Op dit moment bezoeken ruim 300 leerlingen de school, verdeeld over 12 stamgroepen. De stamgroepen zijn tweejarig. De school heeft 2 locaties die op loopafstand van elkaar liggen. Op de hoofd locatie bevindt zich ook een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvang.

De onderwijsassistent die wij zoeken zal dit schooljaar op locatie Noord in de bovenbouw werken.

Wat ga je doen?

Ondersteunen en begeleiden is je passie. Met jouw energie en sociale vaardigheden maak je van elke dag een bijzondere dag voor onze leerlingen!

Als onderwijsassistent ben je een waardevolle ondersteuning voor de leerkracht. Je geeft begeleiding binnen de groep en je biedt praktische ondersteuning. Je werkzaamheden vinden in samenspraak met de leerkracht plaats.

Meer weten?

Jouw sollicitatie ontvangen we graag voor 25 januari 2020. De gesprekken vinden plaats op 27 januari.

Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met de directeur, Els Drenth, e.drenth@kbsdetoermalijn.nl, tel.: 0320-246367. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook op de website van KBS De Toermalijn terecht.

FTE
0,6 fte
Ingangsdatum
24 februari 2020
Sluitingsdatum
21 februari 2020
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren
Copyright 2020 - Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland & Veluwe