Vacatures

Groepsleerkracht

SKO zoekt leerkrachten met durf en daadkracht. Bekijk hier onze actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij leren je graag kennen!

Aan de slag bij SKO

Werk je bij SKO, dan krijg je ruimte in je werk. Om oplossingen te vinden, beleid vorm te geven en vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen. Alles gericht op kinderen laten leren. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met leuke collega’s en met goede ondersteuning. Op deze website lees je wat SKO verder allemaal te bieden heeft.

blue-2 blue-hor-1

Meer weten?

Heb je vragen over onze vacatures? Neem dan contact op met een van onze hr-adviseurs, Kim Verkerk en Sophia Kroon. Ook als je eerst een keer wilt meelopen op een school, kun je ons het contactformulier sturen. Wij kijken ernaar uit van je te horen.

3 vacatures voor Groepsleerkracht

KBS De Duinvlinder in Almere-Poort is op zoek naar 2 nieuwe mentoren om vernieuwend unitonderwijs te geven. Werktijdfactor in overleg. Past dit bij jou? Dub niet, maar solliciteer direct!

Waarom past De Duinvlinder bij jou?

 • Omdat je erin gelooft dat door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs het zelfvertrouwen van het kind wordt vergroot en het kind daarmee het beste uit zichzelf kan halen.
 • Omdat de rol van mentor je goed past en je hierdoor bijdraagt aan een stimulerende, creatieve en probleemoplossende manier van leren.
 • Omdat wij erin geloven dat flexibele werktijden (buiten schooltijden) ook in het onderwijs mogelijk zijn.
 • Omdat wij als team sowieso altijd voor elkaar klaar staan.

Wat vragen wij?

Wij zijn een integraal kind centrum (IKC) en werken middels unitonderwijs. Daarnaast bieden wij vernieuwend onderwijs, waar de leerbehoeften van het kind centraal staan, waar je ruimte hebt om mee te denken, om zo de kwaliteit van het onderwijs naar een steeds hoger niveau te brengen. Om te leren en te durven ondervinden hoe het is om kritisch en daadkrachtig en vooral jezelf te mogen zijn. Wij zoeken dus leerkrachten met lef en daadkracht!

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de adjunct-directeur van De Duinvlinder, Michelle Petrus (tel.: 036-7676006). Voor meer informatie kun je natuurlijk ook op de website van De Duinvlinder terecht.

FTE
0,4 - 1 fte
Sluitingsdatum
30 april 2020
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Katholieke Daltonschool De Droomspiegel is op korte termijn op zoek naar verschillende leerkrachten:

 • een leerkracht voor groep 1/2 (fte 0,4 – liefst op donderdag en vrijdag)
 • een leerkracht voor groep 5/6 (fte 0,4)
 • een leerkracht voor groep 6 (fte 0,4 – liefst op donderdag en vrijdag, per half mei 2020)
 • een leerkracht voor groep 4 (fte 0,8 – per half mei 2020, dit betreft een zwangerschapsverlof vervanging)

Combineren van bovenstaande opties om tot een grotere werktijdfactor te komen is bespreekbaar.

Wat bieden wij?

 • Een werkomgeving waarbij je dit schooljaar 2019-2020 (deels) wordt meegenomen in het Daltontraject.
 • Een jong & dynamisch team dat leert van en met elkaar, met een open en oplossingsgerichte houding.
 • Vanuit ons bestuur (SKO Flevoland & Veluwe) wordt een interne academie aangeboden (Akke & Demi), gericht op jouw persoonlijke interesses en ontwikkelbehoeften, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen.
 • Persoonlijke waardering van het team, directie en bestuur. Wij zijn betrokken en hebben persoonlijke aandacht voor jou. Een coach zal je begeleiden in jouw (ontwikkel)proces op De Droomspiegel.

Wat vragen wij?

 • Je hoeft geen ervaring te hebben in het Daltononderwijs. Je staat wel achter de Daltonvisie. Je wilt je hierin (blijvend) verdiepen en ontwikkelen en draagt deze visie uit.
 • Je hoeft geen katholieke achtergrond te hebben, maar draagt dit wel uit op school.
 • Je denkt oplossingsgericht en haalt het beste in je collega’s en leerlingen naar boven.
 • Je gaat graag de verbinding aan met De Droomspiegel en je collega’s voor de lange termijn, zodat we samen met jou kunnen bouwen aan de toekomst van de school en onze leerlingen.
 • Je hebt een (bijna) afgeronde PABO-opleiding.

Wie zijn wij?

Katholieke Daltonschool de Droomspiegel in Almere Poort geeft haar onderwijs vorm volgens de visie van pedagoge Helen Parkhurst. In haar visie op onderwijs en opvoeden spelen de drie basisprincipes zelfstandigheid, vrijheid en samenwerken een belangrijke rol. Het is onze taak om deze drie principes te verwezenlijken.

Op de Droomspiegel staat het vergroten van de zelfstandigheid van de leerlingen en het samenwerken centraal om zo met een stevige basis de toekomst tegemoet te treden.

Want het beste dat je kunt worden is jezelf!

Dit schooljaar volgen alle leerkrachten Daltontraining om aan het eind van schooljaar 2019-2020 een gecertificeerde Daltonleerkracht te zijn. De school biedt sinds schooljaar 2019-2020 een intern Talentenlab waarin leerlingen die meer uitdaging nodig hebben worden uitgedaagd op de facetten van de meervoudige intelligenties (van Howard Gardner). Tevens krijgen alle leerlingen de mogelijkheid om hun eigen talenten te mogen ontdekken en ontplooien middels aangeboden workshops door interne en externe specialisten. Ook leerlingen die meer zorg nodig hebben zijn onder onze aandacht en worden daar waar nodig (extern) geholpen.

Meer weten?

Is je interesse gewekt? Mail of bel naar de directeur Monique Ferwerda om een kennismakingsgesprek in te plannen: m.ferwerda@droomspiegel.nl / 036-540 6060.

Meer informatie over onze school vind je op onze website www.droomspiegel.nl

Dub niet, doe het!

FTE
0,4 - 0,8 fte
Sluitingsdatum
16 april 2020
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

Ben jij goed in je vak? Ben jij op zoek naar diversiteit en afwisseling? Wil je je breed oriënteren op verschillende scholen met verschillende onderwijsconcepten? En ben jij flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jouw flexibiliteit biedt ons de mogelijkheid om een optimale inzet van poolers te realiseren. Andersom mag je van ons verwachten dat we ons uiterste best doen om ook aan jouw wensen en ambities tegemoet te komen. Voor onze invalpool, de Flevopool, zoeken wij leerkrachten die invallen als op onze scholen leerkrachten afwezig zijn. Iets voor jou? Wij hebben jou veel te bieden. Dus: dub niet. Doe het. Solliciteer!

Wat bieden wij?

 • Alle kans om jezelf te ontwikkelen door het opdoen van veel verschillende ervaringen!
 • Een bestuursaanstelling bij SKO.
 • Reële loopbaanmogelijkheden binnen het bestuur. 
 • Deelname aan interne procedures. 
 • Een vast aanspreekpunt vanuit je bestuur voor je persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. 
 • Deelname aan professionaliseringsactiviteiten.
 • Werken op jaarbasis. Dat betekent dat je gewerkte WTF per week gemiddeld per schooljaar wordt berekend en wordt verloond per maand. Je maandsalaris bedraagt daardoor altijd de omvang van jouw aangestelde WTF.  Per maand kunnen uren worden opgespaard, als je te weinig bent ingezet in die maand. Deze uren kunnen in de nieuwe maand worden ingehaald door extra inzet. SLIM (personeelsbemiddeling) monitort dat in te halen uren binnen jouw totale beschikbaarheid gerealiseerd kunnen worden. Extra gewerkte uren worden gecompenseerd, dan wel uitbetaald. 

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma.
 • Je bent inzetbaar in minimaal twee bouwen (onder-, midden- of bovenbouw).
 • Je bent bereid om op álle scholen van de samenwerkende besturen te werken (een eventuele voorkeur voor regio kan worden aangegeven).
 • Bij voorkeur beschik je over een gymbevoegdheid.
 • Bij voorkeur ben je beschikbaar conform het beschikbaarheidsschema, cao PO art 2.4 lid 1. Dit betekent bijvoorbeeld dat je bij een WTF van 0,6 op 4 werkdagen flexibel inzetbaar bent voor invalwerk. Let op: Meer beschikbaarheid mag altijd! Op beschikbare dagen kun je tot uiterlijk 9.00 uur gebeld worden voor invalwerk op dezelfde dag. De reistijd bedraagt maximaal 60 minuten (conform snelste route, routeplanner ANWB). Ons streven is om de reistijd van poolers te beperken. Reiskosten worden vergoed met € 0,19 per km. Reistijd geschiedt altijd in je eigen tijd.

Meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de coördinator van de Flevopool, Sophia Kroon (tel.: 0330-225040).

FTE
0,6-1,0 fte
Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren
Copyright 2020 - Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland & Veluwe