Vacatures

Directeur

SKO zoekt schoolleiders met durf en daadkracht. Bekijk hier onze actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Wij leren je graag kennen!

Aan de slag bij SKO

Werk je bij SKO, dan krijg je ruimte in je werk. Om oplossingen te vinden, beleid vorm te geven en vernieuwende ideeën in de praktijk te brengen. Alles gericht op kinderen laten leren. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met leuke collega’s en met goede ondersteuning. Op deze website lees je wat SKO verder te bieden heeft.

blue-2 blue-hor-1

Meer weten?

Heb je vragen over onze vacatures? Neem dan contact op met een van onze hr-adviseurs, Kim Verkerk en Sophia Kroon door te bellen of via het contactformulier. Wij kijken ernaar uit van je te horen.

2 vacatures voor Directeur

Let dan op; in januari 2021 verschijnt een bijzonder mooie vacature op basisschool de Wingerd in Biddinghuizen!

Wil jij directeur bij SKO worden, heb je een hart voor kinderen en wil je samen met collega’s het beste uit hen halen? Wil jij verder bouwen aan een school die een stevige basis heeft en grootst durft te dromen? Durf jij 1 van onze topdirecteuren op te volgen? Hou dan in januari 2021 onze socials in de gaten. Wie weet, ben jij straks 1 van onze club!

Wil je solliciteren?
Ik wil solliciteren

SKO Ontwerpers van onderwijs zoekt een meerscholendirecteur voor Panta Rhei en Pirouette in Almere.

Functieomschrijving

Ben jij een onderwijskundig leider die inspireert? Een bevlogen leidinggevende die een uitdaging ziet in het integraal leidinggeven aan twee autonome bassischolen? SKO Ontwerpers van onderwijs zoekt een verbindende en proactieve meerscholendirecteur. Als ambitieuze, kwaliteitsbewuste bruggenbouwer profileer jij de scholen met een herkenbaar profiel en met een krachtig concept, je onderteunt de teams bij de ontwikkeling van de school en je coacht de talentvolle locatieleiders richting het directeurschap. 

Als meerscholendirecteur ben je integraal verantwoordelijk voor twee katholieke basisscholen in Almere: Panta Rhei en Pirouette. Samen met de locatieleiders zet je de ontwikkeling en uitrol van het meerjarig onderwijs- en kwaliteitsbeleid door en zet je de scholen stevig op de kaart. Er ligt een nadruk op het versterken van de professionele cultuur op beide scholen en de basiskwaliteit op orde te brengen. Voor de locatieleiders en teams ben je een coachend leidinggevende. Samen werken jullie aan de korte en lange termijn beleidsplannen voor de scholen. Je levert als SKO-directeur een constructieve bijdrage aan het bovenschools beleid en kan dit stichting breed vertalen. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie in schaal D13 conform primair onderwijs CAO. 

Organisatie

Op 27 mooie basisscholen in Flevoland en op de Veluwe werken ruim 650 SKO-collega’s. Samen zijn wij bezig met het ontwerpen van het onderwijs van morgen. Met lef stellen wij ervarend en uitdagend leren centraal. Onze katholieke waarden worden daarbij eigentijds vormgegeven. Alle SKO-scholen zijn uniek en hebben eigen onderwijsvisies, maar onze gezamenlijke missie is om voor onze 6.800 leerlingen ruimte te creëren om geluk te ervaren. In de klas en daarbuiten. Een SKO-school staat dan ook midden in zijn buurt als veilige en verbindende factor en we zoeken veelvuldig de samenwerking met ouders op. Waar mogelijk werken wij samen met buurtverenigingen, kinderopvangorganisaties, voortgezet onderwijs, gemeenten en andere partijen. Samen vormen wij een lerende groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld. Zo zijn we allemaal altijd in ontwikkeling.

Belangrijke data:
  • Voorselectiegesprekken: week van 11 januari
  • Eerste gespreksronde: week van 18 januari 
  • Tweede gespreksronde: week van 25 januari

FTE
0,8 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
7 januari 2021
Contactpersoon
Marja de Kruif
Wil je solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan?

Graag komen wij met je in contact om elkaar te leren kennen en je meer te vertellen over SKO. Graag ontvangen we uiterlijk 6 januari 2021 jouw brief en cv via de volgende link: Meerscholendirecteur SKO Ontwerpers van onderwijs – B&T (vbent.org).

Voor vragen kun je terecht bij Marja de Kruif via 088 205 16 00.

Let op! Sollicitaties worden enkel in behandeling genomen indien deze via bovenstaande link worden ingediend.

Wij (SKO) zullen deze niet in behandeling nemen.

Ik wil solliciteren
Copyright 2021 - Stichting Katholiek Onderwijs Flevoland & Veluwe